Själv känner jag ett motstånd till att laga mat som tar lite tid på sommaren, allt ska vara snabbt att göra. På hösten och vintern äter vi ofta köttfärssås i olika utföranden. Den här varianten är min sambos eget , och barnens absoluta favorit.

Peters köttfärssås
500g Köttfärs
1st gul lök
1-2 Vitlöksklyftor
1 burk Krossade tomater
3 msk Matlagningsvin (Rött)
1 ½ Köttbuljong
1 ½ dl mjölk
1 nypa Provencal (örtkryddor som finns i frysdisken ,vid dill,gräslök osv)
Svartpeppar efter smak

Gör på sedvanligt sätt. Tillsätt örterna mot slutet.

Comments

1 Response to “Köttfärssås med mersmak”

  1. Ingrid on 30 juli 2009 kl. 01:06

    Vilken kul idé, jag ska lägga in dig på Bloglovin så jag kan återkomma och hålla koll.

    ~Livet i byn

Leave a Reply