Filed under








Favoritmusli

½ påse ca 400g Axa Grynblandning (innehåller vete,råg, havre, korn)

1påse muslimix (den lille nöttefabriken- innehåller pecannötter, mandlar,
pumpakärnor, solrosfrön och russin)

2 msk Kanel

1 vaniljstång


Bred ut grynen på en djup plåt, blanda i kanel droppa över 4 msk vatten och 4 msk rapsolja.Blanda ihop. Rosta i ugnen ca 10min på 225grader. Sedan i med muslimixen och rosta 5 min till. Klar när den har gyllenefärg och doftar gott. Låt svalna och häll i burk. Skåra vaniljstången och stick ner i burken. Vänta en dag med att smaka så vaniljstången hinner ta smak. Mums!
Såklart kan man ju tillsätta fler saker allt efter tycke och smak ex torkad frukt eller kardemumma. Men jag gillar den så här :o)

Comments

No Responses to “ ”

Leave a Reply